فارغ التحصیل زندان

فارغ التحصیل زندان

37,000 تومان

ناموجود




متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق لیست بالای صفحه، از محصولات مشابه این کالا دیدن نمایید
افزودن به لیست انتظار

نقد و بررسی

فارغ التحصیل زندان

هنری استنلی، زمانی برای روزنامۀنیویورک هرالد امریکا خبر تهیه می‌کرد. او هیجان انگیزترین اخبار و ماجراها را از آفریقا برای دفتر روزنامه می فرستاد؛ اما چند سالی بود که روزنامه نگاری را کنار گذاشته بود و شغل جدیدی پیدا کرده بود.
پادشاه بلژیک، لئوپولد دوم، در سال 1879 میلادی استنلی را استخدام کرد تا سرزمین کنگو در قلب آفریقا را برای او خریداری کند.
استنلی راهی کنگو شد وشروع به معامله با سران قبایل آنجا کرد. او به رئیس قبیله ها هدیه هایی مانند کلاه، کت های روشن، دستمال کاغذی و شیشه های نوشیدنی می داد و از آ نها می خواست برگه هایی را امضا کنند. در این برگه ها قراردادی نوشته شده بود که رئیس قبیله، طبق آن، زمین ها و جنگل های اطراف را به استنلی می فروخت.
خرید زمین توسط استنلی برای آفریقایی ها عجیب و خنده دار بود. چون آن‌ها به صورت همگانی و اشترا کی از زمین و جنگل استفاده می کردند و معنی مالکیت شخصی زمین را نمی فهمیدند. استنلی با بیش از هفتصد رئیس قبیله، قرارداد بست و مالکیت یک و نیم میلیون کیلومتر مربع را برای پادشاه بلژیک خریداری کرد. این مقدار زمین، هفت برابر مساحت کشور بلژیک بود.

مشخصات

  • زبان کتاب
    فارسی
  • شابک
    978-600-03-2766-8
  • سال نشر
    1399
  • چاپ جاری
    1
  • تاریخ اولین چاپ
    1399
  • نوع جلد
    جلد نرم
  • قطع
    رقعی
  • تعداد صفحات
    152
  • ناشر
    سوره مهر
  • نویسنده
    مهدی میرکیایی
  • وزن
    182
  • تاریخ ثبت اطلاعات
    دوشنبه 24 خرداد 1400
  • تاریخ ویرایش اطلاعات
    شنبه 2 مرداد 1400
  • شناسه
    90541

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فارغ التحصیل زندان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط

شما هیچ محصولی را مشاهده نکرده اید.