نقد و بررسی
کتاب عارفانه
کتاب عارفانه
کتاب عارفانه فردی به نام عارف احمدعلی نیّری را بهوسیلهٔ خاطرات و شرحی از زندگینامهٔ وی، به خوانندهٔ خود، میشناساند.
بخشی از این کتاب را مادر شهید، بهعنوان راوی، توضیح داده است.
امروز سوم اسفند سال ۱۳۶۴ است. جمعیت این شعار را میداد و پیکر شهید را از مقابل منزلش به سمت مسجد امینالدوله حرکت داد. بعد هم از مسجد به همراه جمعیت راهی بازار مولوی شدیم.
جمعیت که بیشتر آنها از جوانان مسجد و شاگردان آیتالله حقشناس بودند شدیداً گریه میکردند و طاقت از کف داده بودند.
من مدتی بود که به خدمت حضرت آیتالحق، حاج آقا حقشناس این استاد اخلاق و سلوک الیالله میرسیدم و از جلسات پربار این استاد استفاده میکردم.
سالها بود که به دنبال یک استاد معنوی میگشتم و حالا با راهنمایی برخی علمای ربانی تهران توانسته بودم به محضر این عالم خودساخته راه پیدا کنم.
شنیده بودم که حضرت استاد این شاگرد خود را بسیار دوست داشته، برای همین تصمیم گرفتم که در مراسم تشییع این شهید عزیز شرکت کنم.
برای دیدن کتاب های بیشتر با موضوع ایثار و شهادت کلیک کنید.
.
Nima –
کشف چیزهای نایاب درسته مشکل هست اما ساختن چنین چیزهای ارزشمندی هم خیلی سخت نیست باید افراد خبره ای باشند تا بتونن چنین نادرهای ارزشمند رو بسازند، به نظرم ایرانی های ناب هستند، فقط دنبال سازنده خوب نیستن از این شاخه به اون شاخه می پرند تا بسا ارزششون رو به دست بیارند.
Darya –
امام صادق(ع) فرموده است: مسلمان برادر مسلمان و دیده بان و آینه و راهنمای اوست، دوست خوب مثله آینه ست، سلامتی و تعجیل در فرج حضرت مهدی صلوات
MareamAhmadi –
یکی از بی نقص ترین کتابی که تا الان مطالعه کردم این کتاب بوده و به شما افراد اهل مطالعه توصیه میکنم بخونیدش.