سبد خرید شما خالی است.
این کتاب پرفروش مجموعه سخنرانیهای علیرضا پناهیان در حرم رضوی است. نقش نماز در زندگی، رابطه عبادت با سرزندگی و نشاط روح، نماز محور تمامی عبادتها، نماز استاد رساندن انسان به خدا، برخی آثار نماز خوب، رابطه عبادت با سرزندگی و نشاط روح از جمله مباحثی هستند که در این کتاب درباره آنها صحبت شده است. این کتاب در دسته اخلاق اسلامی قرار دارد. زبان کتاب ساده و روان است و برای همه کسانی که قصد خواندن کتابهایی با مضمون مذهبی دارند، خواندنش پیشنهاد میشود.
انسان خردمند کتابی که باراک اوباما و بیل گیتس خواندن آن را به همه توصیه کردهاند. نوح هراری در این کتاب تاریخ زندگانی انسانها را از آغاز پیدایش تاکنون به شیوهای جذاب و گیرا بیان کرده است. همین شیوه خاص روایت هراری است که کتاب او را از سایر کتابهای تاریخ جدا میکند و به یکی از پرفروشترین کتابها در سراسر جهان تبدیل کرده است.
سه انقلابی که بشر پشت سر گذاشته است تا به زمان حال با این مختصات و ویژگیها رسد در کتاب هراری توصیف شده است. اما با نگاهی متفاوت. انسان خردمند در نهایت به پیشبینیهایی از آینده ختم میشود. زمانی که هوش مصنوعی به حدی پیشرفت میکند که انسان مغلوب ساخته خود میشود.
نویسنده این کتاب پرفروش نظامی ارشد آمریکایی، ویلیام مکریون است. مکریون باآوردن مثالهایی از جنگ و ارتش از مجموعه عادتهای کوچکی میگوید که با تغییرِ آنها میتوان تاثیرات چشمگیری در زندگی مشاهده کرد.
مکریون در ده درس کوتاه، تمرینات نظامی ارتش را با خاطرات دوران آموزش، خدمت و جنگ تلفیق میکند. نتیجه کتابی میشود که با زبان ساده در ما تاثیر خود را میگذارد. عنوان فصلهای این کتاب به اندازهای جذاب هستند که ما را متقاعد کنند خواندن این کتاب کم حجم را شروع کنیم. «کار امروز را به فردا مگذار»، «تو به تنهایی از عهدهاش بر نمیآیی»، «باید جسارت زیادی داشته باشی» و «در موقعیت درست قرار بگیرید».
برایان تریسی نویسنده کتاب پرفروش مشهور قورباغهات را قورت بده است. او به بیش از ۸۰ کشور دنیا سفر کرد تا رمز موفقیت افراد موفق و ثروتمند را پیدا کند.
حاصل این تجربه و تحقیقش را در کتاب «۷ قدم تا عادتهای موفق» نوشته است. تریسی وجه اشتراک همهی افراد موفق را عادتهایی می داند که افراد معمولی در زندگی اجرا نمیکنند. برایان تریسی که خودش روزی شغل کمدرآمدی داشته، امروز در جایی ایستاده که به بیش از ۱۰۰۰ شرکت بزرگ مشاوره میدهد.
مارک منسن در این کتاب پرفروش داستان زندگی شخصی خودش را بیان کرده است. ماجرای رسیدن منسن به نقطهای که رها از دغدغههای بیهوده میتواند زندگی کند، موضوعی است که با خواندن کتاب با آن آشنا میشوید. اگر شما هم سوالاتی مانند « چرا خوشحال نیستم؟»، «چطور میتوانم با مشکلات مختلف و رنجهای زندگی کنار بیایم؟»، «چه چیزی باعث میشود مشکلات مختلف برای ما بروز کند؟»، «چگونه از شر افکار مزاحم و دغدغههای آزاردهنده رها شوم؟» دارید، خواندن این کتاب را در برنامه خودتان قرار دهید.
پرفروشترین کتاب سال سوئد، رتبه یک نیویورک تایمز و از پرفروشترینهای سایت آمازون در سال ۲۰۱۶ افتخاراتی است که کتاب فردریک بکمن به دست آورده است. این کتاب داستان مردی است میانسال به نام اوه که به تازگی همسرش را از دست داده و تنها زندگی میکند. اوه منزوی و تا حدی بداخلاق است و به راحتی با دیگران ارتباط برقرار نمیکند. « مردی به نام اوه» به خوبی روابط انسانی حاکم در دنیای معاصر را بیان میکند. وجود یک شخصیت ایرانی به نام پروانه در داستان، بر جذابیت این داستان برای مخاطبان ایرانی افزوده است. شخصیتی خونگرم و کنجکاو که با سرسختی هر چه بیشتر با اوه ارتباط برقرار میکند. فیلمی که بر اساس این داستان ساخته شده در سال ۲۰۱۷ رقیب فروشنده اصغر فرهادی در جایزه اسکار در قسمت بهترین فیلم خارجی زبان بود.
پائولو کوئیلو نویسنده برزیلی و مشاوریونسکو در برنامه «همگراییهای روحی و گفتوگوی بین ادیان» است. کیمیاگر داستان چوپانی اسپانیایی است که سودای به دست آوردن گنجی مدفون در حوالی اهرام مصر را در سر دارد. او ترک وطن میکند و پا در راه سفری پرخطر میگذارد. در این سفر او با افراد مختلفی آشنا میشود، عاشق میشود و در نهایت گنج را در آنجا که فکر میکرده، پیدا نمیکند.
هنر خوب زیستن کتابی است برای بالا بردن کیفیت زندگی. راهکارهای این کتاب متفاوت از آنچه میدانیم، نیستند. با خواندن این کتاب نه حیرتزده میشوید و نه به یکباره قرار است تغییر کنید. «هنر خوب زیستن» کمک میکند به شکلی آگاهانه، میانبرهای زندگیِ خوب را بشناسید و آنها در زندگی روزمره استفاده کنید. پیشنهاد رولف دوبلی این است که این کتاب را به مرور زمان بخوانید و تلاش کنید در طول روز به شکل عملی به توصیههای آن عمل کنید یا حداقل به آنها فکر کنید.
انسان در جستجوی معنا، نوشتهی دکتر ویکتور فرانکل، روانشناس و مبدع شیوه درمانی لوگوتراپی است. فرانکل در این کتاب به بیان خاطراتش از اردوگاه آشویتس میپردازد و اصول و مفاهیم اساسی روش درمانی خود یعنی «لوگوتراپی» را به زبانی ساده توضیح میدهد.
ویکتور فرانکل در زمان جنگ جهانی دوم به دست نازیها اسیر و به اردوگاه کار اجباری فرستاده شد. خانواده و دوستانش را در اردوگاهها و کورههای آدمسوزی از دست داد. تمام این رنجها را تحمل کرد و در نهایت جان سالم از این اردوگاهها به در برد. خاطرات فرانکل از این دوران و راههای او برای تحمل این رنجها چیزی است که در بخش اول این کتاب میخوانیم. در بخش دوم کتاب با «لوگوتراپی» آشنا میشویم. روش درمانی جدیدی که فرانکل معرفی کرده است. این بخش نسبت به بخش اول کتاب جنبه علمی بیشتری دارد، اما خواندنش دشوار نیست.
سفر به دور دنیا آنهم در قرن بیستم آرزویی است محال. اما اگر با یوناس یوناسون، خبرنگارِ سوئدی همراه شویم و این کتاب را بخوانیم، تجربهای فراتر از یک سفر ساده خواهیم داشت.
پیرمردی که سالها در خانه سالمندان زندگی کرده ، در تولد صد سالگیش از آسایشگاه فرار میکند.. بعد از فرار ماجراهای عجیبی برایش پیش میآید و درگیر یک سفر طولانی میشود. در این سفر همنشین استالین، فرانکو، ترومن، چرچیل، مائو، کیم ایل سونگ و … میشود. حتی به ایران میرود و توسط ساواک دستگیر میشود. خواندن این کتابِ طنز که با رویدادها و شخصیتهای سیاسی همراه است، تجربهای بینظیر از سفر به دور دنیا را برای ما ایجاد میکند.
اللا زنی است در آستانه ۴۰ سالگی. زنی که مدتهاست زندگی ملالانگیز و بیعشقی را تجربه میکند. همهی روز را درگیر سر و کله زدن با بچهها و آشپزی است و رابطهی خالی از هیجانی را با همسرش تجربه میکند. برای فرار از این روزمرگیها مسئولیت ویراستاری کتابی را پذیرفته است. کتابی که زندگی او را زیر و رو میکند.
داستان کتابی که اللا ویراستار آن است، در قونیه میگذرد. زمانی که درویشی به نام شمس میخواهد تمام آنچه از عشق آموخته را به مولانا عالم بزرگ آن زمان یاد دهد. در این راه ماجراهای بسیاری رخ میدهد. ماجراهایی که هر کدام به بازگو کردن چهل قاعده عشق شمس کمک میکنند. اللا در جریان خواندن این داستان متحول میشود و با نویسنده گمنام این کتاب از طریق اینترنت آشنا میشود. در پایانِ داستان ، اللا تبدیل به انسان دیگری میشود همانطور که مولانا، آن عالم بزرگ، شاعری میشود که از عشق میگوید.
این کتاب پرفروش زندگینامه شهید ابراهیم هادی و بخشی از خاطرات دوستان و آشنایان او است. نویسنده برای نوشتن این کتاب با بسیاری از دوستان شهید مصاحبه کرده است. پیدا کردن آنها پس از گذشت سالیان دراز کاری دشوار است که نویسنده به خوبی از عهده آن بر آمده است. آن چیزی که این کتاب را از سایر کتابهای این حوزه جدا میکند، ویژگیهای خاص رفتاری و اخلاقی شهید است.
شهید گمنام ابراهیم هادی سال ۳۶ متولد شد و در ۲۵ سالگی در عملیات والفجر مقدماتی در منطقه فکه به شهادت رسید و پیکرش در هیچگاه پیدا نشد.
داستان این کتاب پرفروش در سال ۱۹۸۴ در لندن رخ میدهد. اما این کتاب را جرج اورول در سال ۱۹۴۹ نوشته است. زمانی که جنگ جهانی دوم به تازگی تمام شده و جهان را خطر کمونیسم تهدید میکند. لندنِ اورول در سال ۱۹۸۴ جایی است که توسط حکومتی استبدادی اداره میشود. وینستون اسمیت یک کارمند سازمانی حکومتی تک حزبی و توتالیتر در شهر لندن است. حکومتی که همهجا دم از برابری و برادری میزند اما ذاتش طبقاتی است و به شیوهی اغراقآمیزی زندگی مردم را زیر نظر دارد. دولت تمام حرکات و رفتار آدمها را ثبت و ضبط میکند، شهروندان حق عاشق شدن، حق تفکر و مطالعه ندارند مگر آنچه حزب میگوید. اما وینستون کم کم دست به قانونشکنی میزند. «۱۹۸۴» یکی از شاهکارهای مسلم ادبیات جهان است که تأثیر زیادی در فرهنگ عامه و رسانهای جهان گذاشته است.